Meteen naar de content
ZOMERVAKANTIE
12 t/m 26 augustus 2024
Fijne vakantie!

Ons blog

Wij zijn hofleverancier

bij Martin Muller 07 Jan 2023
Wij zijn hofleverancier

Wat is er gebeurd?

Honderd jaar geleden opende Chris Muller (geboren 1880) de winkeldeur van Verfzaak Muller. Vanaf dat moment helpen en adviseren wij klanten, die nog steeds door diezelfde deur, met de markante messing klink, onze winkel betreden. Reeds honderd jaar zijn de woorden ‘Muller’ en ‘verf’ onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Ons honderdjarig jubileum wordt tevens onvergetelijk omdat we u kunnen mededelen dat wij bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier zijn geworden! Deze eretitel is toegekend door Koning Willem-Alexander en is een predicaat voor bedrijven die een vooraanstaande plaats innemen in de regio en daarnaast honderd jaar of langer bestaan.

Wat is een hofleverancier?

Een bedrijf kan het predicaat bij Koninklijke Beschiking Hofleverancier ontvangen wanneer hij honder jaar of langer bestaat. Maar, zelfs op zo’n jubileum is dat ontvangen niet zomaar, want er gaat een lange procedure aan vooraf.

Door de gemeente, provincie, economische zaken, arbeidsinspectie, en verschillende ministeries wordt er kritisch gekeken naar de historie van het bedrijf, én of de eigenaren een onberispelijk gedrag vertoond hebben. Zo worden verschillende kanten van het bedrijf onderzocht en met die adviezen maakt uiteindelijk de Koning de beslissing om het predicaat toe te kennen.

Wapenschild & toespraak

Het wapenschild is door de Commissaris van de Koning, de heer René Paas, uitgereikt in kleine kring vanwege de ongelukkige omstandigheden met het corona virus. We hebben besloten om de festiviteiten rond het jubileum te verplaatsen naar een beter tijdstip. Houdt onze facebook in de gaten voor meer informatie hierover.

De heer René Paas hield een ontzettend mooie toespraak over de omgeving, Groningen en onze Verfzaak, welke hier gelezen kan worden.

Het verhaal

Om toch ons honderdjarig bestaan met jullie te vieren, hebben we “Het kleurrijke verhaal van Verfzaak Muller” geschreven en als boek gedrukt.

Het verhaal neemt u mee op een levendige reis door de eeuwen heen en beschrijft hoe een kleermakersfamilie gegroeid is tot een honderdjarige, zelfstandige verfzaak. We vertellen met veel kleur over de avontuurlijke reis naar Amerika van het begin van de vorige eeuw tot aan de nieuwste technische ontwikkelingen van de afgelopen jaren.

Maar meer willen we niet verklappen!

Het kleurrijke boek is tegen kostprijs verkrijgbaar in de winkel.Bedankt voor het abonneren

Dit adres is al geregistreerd!

Shop deze look

Kies opties

Eerder bekeken

Bewerk Opties

Kies opties

this is just a warning
Inloggen
Winkelwagen
0 Items