Verf

Op zoek naar de ideale kleur?

Verf is veel omvattend en bekleedt het meeste om je heen. Zowel in de woning als er buiten, maar ook je auto, je fiets, je brommer e.d. is voorzien van een leuke kleur dan wel een beschermende laag verf.

De op maat gemaakte kleur verf voor de doe-het-zelver en ook voor de professional is bij ons verkrijgbaar.  Samen met jou zoeken we naar de juiste kleur en product. Naar aanleiding van jouw informatie stellen wij een op maat gemaakt verfpakket samen. We geven hierbij vanzelfsprekend advies in de te gebruiken kleuren en maken mooie combinaties. Door onze jarenlange ervaring is een passende oplossing meestal voorhanden.

Ben jij tevreden? Dan zijn wij ook tevreden!

 

Tip: Neem iets tastbaars mee: zoals een vloerdeel, een gordijnstaal of nog makkelijker neem een paar foto’s mee!

Help! De verf bladdert af!

Heb je behoefte aan advies? Kom je er zelf niet uit? Welk product voor welke ondergrond? Welke kleur en waar?  Geen probleem, wij helpen je graag. Kom gerust eens langs en leg je probleem bij ons neer.

Samen komen we zeker tot een oplossing!

 

Tip: Neem een paar foto‘s mee van hoe de situatie is of stalen die bepalend zijn  (zoals bestaande vloerdelen, gordijnen etc)

Wij denken graag met je mee.

 

Merken: CWS WERTLACK, Delta, Lucite, Sigma, Sikkens, Wijzonol, Copperant, Boonstoppel, Trimetal

Verf voor auto, tractor, boot en meer…

Verf voor auto, tractor, machine, boot, motor, brommer, bromfiets of anders? Als je een kleurcode hebt van de verf, kunnen wij deze gemakkelijk voor je maken. Heb je geen code, maar wel een kleurstaaltje? Lever deze dan gerust bij ons in. Wij kunnen de kleur voor je namaken. Dit handwerk kost natuurlijk meer tijd, maar dan heb je uiteindelijk de juiste kleur in het juiste product!

Eventueel is de verf daarna ook ook af te vullen in een spuitbus. Wel zo gemakkelijk!

 

Merken: Biccs, Standox, Epifanes, CWS WERTLACK, Teoflux, Duplicolor, Colormatic, Schüler, Rustoleum

Kom gerust bij ons binnen wandelen en vraag naar de mogelijkheden.