Over ons
Vind uit wie wij zijn en wat we doen op onze over ons pagina.
over ons, verfzaak muller, informatie verfzaak muller, informatie muller, informatie
15893
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15893,bridge-core-1.0.4,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Over ons

Verfzaak Muller

Sinds 1920 een vertrouwd adres

Verfzaak Muller

Al drie generaties lang

Wie zijn wij?

We zijn een gepassioneerd familiebedrijf en hebben al jaren iets met verf en behang. We hebben kennis van zaken en een groot hart voor de zaak, maar nog meer voor onze klanten! We zijn nu de derde generatie en zullen net als onze voorgangers, de klanten met toewijding bedienen.

Dit doen we door goed te luisteren naar jouw wensen en samen met ons inlevingsgevoel komen we uiteindelijk naar een voor jouw op maat gemaakte oplossing.

Jij tevreden? Wij tevreden! Mooi toch?


Inmiddels beperkt ons assortiment zich niet alleen tot verf en behang maar natuurlijk hebben we ook nog steeds glas, gordijnstoffen en inbetweens.  

Voor de industrie hebben we:  auto– en industrielakken en de bijbehorende gereedschappen.

OPGERICHT
1920
JOHAN & IRMGARD
1956
UITGEBREID
1999
ONLINE
2015
Op zoek naar wooninspiratie?

Henriëtte houdt op Pinterest een online ‘plakboek’ bij met allerlei sfeerimpressies. Er is ontzettend veel mogelijk met een behangetje of een set nieuwe inbetweens. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, speur dan eens hier tussen de afbeeldingen of kijk op onze Pinterest pagina.

pinterest

Passie voor verf

Wist je dat Chris zich behalve met verf zelf, ook met fotografie van verf bezig houdt? De close-up foto’s van verf zijn door hem gemaakt. Her en der hangen prachtige foto’s in de winkel.

Bovenstaande foto en de foto in de slider op de homepage zijn onderdeel van zijn serie.